25-jarige Jemson Lorenzo Bastiaan vermist vanuit Leek

Leek – De 25 jarige Jemson Lorenzo Bastiaan is sinds zaterdag 8 juni 2024 vermist uit Leek. Hij is het laatst gezien in Leek. Mogelijk is hij vertrokken in de richting van Almere.

Hij is te herkennen aan het volgende: 1.70 lang, fors postuur, donkere huidskleur, kort zwart kroes haar met een kaal plekje bovenop, gouden platte ring om 1 van zijn pinken en bril met goudkleurig montuur. Hij had de volgende kleding aan: Grijs Nike-joggingpak met hoodie, bodywarmer donkerblauw of zwart van Parajumpers (met geel lusje aan de kraag) en droeg een zwarte muts.

Foto van de vermiste

 

 

 

 

 

Blauwe Peugeot 206
Hij verplaatst zich mogelijk in een auto voorzien van het kenteken 49-GJ-XX. Het gaat om een auto van het merk Peugeot, type 206 en is blauw van kleur.

Tips over de vermissing
Heeft u tips over de vermissing van Jemson Lorenzo Bastiaan? Laat het de politie dan weten via dit tip formulier. Ook kan u bellen naar 0800-6070. Voor meer informatie bekijkt u de website van de politie.

   
Back to top button