Ben jij vandaag geslaagd en hangt de vlag uit? Stuur ons een leuke foto!

Westerkwartier – Vandaag kregen duizenden middelbare scholieren na lang wachten eindelijk te horen of ze zijn geslaagd of niet.

Woon je in de gemeente Westerkwartier en hoorde jij vandaag dat je geslaagd bent en heb je de vlag uit hangen? Stuur ons dan een leuke foto*. Trotse ouders mogen natuurlijk ook een leuke foto insturen. Dit kan via de Facebook chat of per mail [email protected] en wie weet verschijnt jouw foto in dit artikel. Vermeld bij het insturen van de foto ook direct:

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Je woonplaats/dorp
  • Op welke school je zat
  • Welke opleiding je gevolgd hebt

*Bij het insturen van een foto en bovenstaande informatie geef je toestemming dat InfoLeek dit mag publiceren.

Lorraine Scheffer (16) uit Leek heeft vandaag gehoord dat ze is geslaagd. Ze volgde de Kadergerichte leerweg Zorg en Welzijn op het Gomarus College in Groningen. Samen met haar hondje op de foto onder de vlag en tas!
Junior van der Spoel (16) uit Leek is vandaag geslaagd voor de opleiding Economie & Ondernemen die hij heeft gevolgd bij rsg de Borgen. “Helemaal trots”, aldus zijn moeder.
Robin Geertsema , 16 jaar, woont in Leek en heeft TL gedaan op de Lindeborg. Ook hij hoorde vandaag dat hij geslaagd is.
De 16-jarige Liam Ausma uit Zevenhuizen is vandaag geslaagd voor de Kaderberoepsgerichte leerweg op de Nijeborg. De foto is ingestuurd door zijn trotse moeder Nancy Ausma.
Jeroen Tel (16) uit Leek is geslaagd en heeft op de Nijeborg de Kaderberoepsgerichte leerweg gevolgd. Zijn trotse moeder stuurde ons deze foto!
De 16-jarige Rubin Koopman uit Zevenhuizen is geslaagd voor zijn havo opleiding op de Lindenborg in Leek. De foto is ingestuurd door zijn zusje Romy Koopman.

   
Back to top button