Wat vind jij in het Westerkwartier belangrijk voor 2025? Deel het tijdens de Raadsvergadering op 27 juni

Westerkwartier – Of het nu gaat om verbeteringen in je wijk, plannen voor scholen, of andere initiatieven.  De gemeenteraad en het college van de gemeente Westerkwartier horen graag van je!

Perspectiefnota
Op donderdag 27 juni vergadert de raad in een raadsoverleg. Op de agenda staat o.a. de perspectiefnota 2025-2028. Een perspectiefnota is een document waarin de belangrijkste plannen en doelen van een gemeente voor het komende jaar staan beschreven. Hiervoor wil de gemeenteraad graag de wensen en ideeën voor deze gemeente van inwoners, ondernemers en organisaties horen.

Pitch je plannen aan de raadsleden en het college
Heb je mooie verbeterplannen voor de gemeente ? Er zijn twee manieren om je ideeën met de gemeenteraad te delen:

  1. Kom naar de inspraakavond en pitch je plannen aan de raadsleden en het college. Dit kan dus tijdens het raadsoverleg op 27  juni 2024 om 19.30 uur in het gemeentehuis te Zuidhorn
  2. Dien je plan in via de mail: Stuur je ideeën naar [email protected]

Waarom is jouw inbreng belangrijk?
Westerkwartier is een gemeente in ontwikkeling. De gemeenteraad en het college vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt en kan meedoen. Jouw stem en jouw ideeën zijn van onschatbare waarde. Door mee te denken en je plannen te delen, help je de gemeenteraad om Westerkwartier nog mooier en  leefbaarder te maken.

Wil je komen inspreken?
Meld je dan uiterlijk dinsdag 25 juni aan via [email protected]

   
Back to top button