La Pasion Delicatessen heropend na uitbreiding winkel

LEEK – La Pasion Delicatessen is donderdag 13 maart heropend na een uitgebreide verbouwing van de inmiddels bekende delicatessenwinkel. Hiermee is de winkel in de passage bij Albert Heijn qua ruimte verdubbeld en zijn er diverse nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

Aangezien de huidige winkel te klein werd voor het gehele assortiment en de aangrenzende winkel leeg kwam te staan, heeft eigenaresse Linda Kuiper deze kans met beide handen aangegrepen. Na een intensieve verbouwing is vandaag dan eindelijk de nieuwe winkel heropend. De openingsdag donderdag 13 maart start dan ook met diverse aanbiedingen en acties.
Nieuw in het assortiment is koffie, thee en meeneemmaaltijden.  Tevens is er Italiaans schepijs aan het assortiment toegevoegd, vandaag van 11 tot 17 uur is er voor iedereen  een gratis ijsje in de winkel. De lijfspreuk van Linda “Onze passie is voor u genieten” komt met deze uitbreiding nog meer tot zijn recht.

Back to top button