Clubkampioenschappen oranje-jeugd bij Tennisclub Nienoord

Leek – Vrijdagmiddag werden bij TC NIENOORD de clubkampioenschappen oranje-jeugd gespeeld. Helaas konden de gebroeders Quinn en Owen Bakker er niet bij zijn.

Wel waren de broers Jelte en Vigo aanwezig. Jelte begon met een 2-2 gelijkspel tegen Noah. Leuk om Noah weer op de banen te zien. Finn kwam net terug van een schoolreisje, maar had nog genoeg energie om ook drie mooie wedstrijden te spelen. In de poule van Finn deed ook de enige dame mee. Stoer Lotte! Roan mocht de eerste ronde tegen Lotte spelen. Het werd een spannende tennispot.

Milan speelde zijn eerste clubkampioenschappen, en hij pakte in zijn eerste wedstrijd direct de winst. Mats en Tyler knalden de ballen ook goed over de baan. In het clubhuis vertelde Mats nog iets over zijn vriendin. Haar naam bleef voor iedereen een geheim.

Finaleronde
Nadat er 22 poulewedstrijden gespeeld waren, kon de tussenstand opgemaakt worden. Er konden vier spelers door naar de finaleronde. Helaas viel fanatieke Senna, die zeker goed gespeeld had, net buiten de boot. Quinn verloor zijn beide finalewedstrijden, en werd daardoor 4de. Knap! Op de 3de plek eindigde Loïc, en dus ging met een mooie beker naar huis. In de leuke finale liet Mason mooie acties zien. Zijn tegenstander wist echter veel ballen terug te spelen. Uiteindelijk werd Mason 2de. En de winnaar werd, ……. Andy. Gefeliciteerd! Dankzij de HEMA was er voor alle kinderen een prijs.

   
Back to top button