Maak kennis met ‘Padel’ bij Sportcentrum Leek en reserveer gemakkelijk een baan

Leek – Duik in de hype van Padel, een opwindende mix van tennis en squash die uitgegroeid is tot dé snelst groeiende sport in Europa. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus, biedt deze sport een unieke ervaring. En met de komst van de gloednieuwe padelbanen in Sportcentrum Leek, is deze sensatie nu ook binnen handbereik voor de inwoners van het Westerkwartier.

Bij Sportcentrum Leek gaat het niet alleen om het huren van banen; hier vind je een complete padelervaring. Van lessen tot spannende competities, clinics en uitdagende toernooien, er is voor ieder wat wils. En na een intensieve match kun je heerlijk ontspannen aan de bar, genietend van een verfrissend drankje.

Lees verder onder de foto

Online baan reserveren
Voor padel bij Sportcentrum Leek hoef je geen lidmaatschap te hebben. Met een paar klikken kun je online een baan reserveren op www.sportcentrumleek.nl. Ook lessen en clinics zijn daar te reserveren. Hou de site in de gaten voor de data. En als je geen eigen uitrusting hebt, is dat geen enkel probleem – je kunt alles wat je nodig hebt gewoon bij Sportcentrum Leek huren/kopen.

Kom langs en beleef het zelf op de baan, Sportcentrum Leek verwelkomt je graag van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 23:00, en op zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 uur.

   
Back to top button