Flinke Pink Festival 2014 wederom 4 dagen!

LEEK – De voorbereidingen voor het Flinke Pink Festival verlopen zeer voorspoedig. Het, tot 4 dagen uitgegroeide, festival tijdens het Pinksterweekend op Podium Nienoord in Leek, krijgt dit jaar zijn 27e editie.

Het programma is al grotendeels rond en na de 2 laatste voorrondes (5 april en 3 mei bij PopPodium Punt 1 in Leek) zullen er nog enkele bands en deejay’s worden toegevoegd. Totaal zullen 5 bands en 15 deejay’s gedurende de 4 dagen (6 t/m 9 juni) te zien en te horen zijn op Podium Nienoord.

Het programma opent dit jaar, voor de 2e achtereenvolgende keer, met een groots 90’s feest. Dit is op vrijdagavond 6 juni vanaf 19.30 tot 1.00 uur. De deejay’s Mark Mozes en Sowieso zullen de grootste hits maar vooral ook de beste dansplaten uit de 90s’ ten gehore brengen. De dag er op, zaterdag, zullen de hardere stijlen dancemuziek te horen zijn gevolgd door de meer toegankelijke dancemuziek op zondagavond. De maandagmiddag is ingeruimd voor livemuziek maar ook 2 dj’s. De aanvangstijden zijn vrijdag-, zaterdag,- en zondagavond om 19.30 uur en maandag overdag om 11.30 uur. Meer info www.flinkepink.nl.

Back to top button