Nieuw in Leek, Lake darts en Prijzen in de Partyshop

LEEK – Sinds kort heeft  Partyshop Leek zijn assortiment uitgebreid met alles op het gebied van Darten, onder de naam Lake darts en Prijzen. Door de jaren heen kregen ze naast de vraag voor Dart Sportprijzen, ook veel vraag naar dart artikelen.

Daarom hebben ze besloten hun assortiment hiermee uit te breiden. Lake Darts en Prijzen ( nu al in de volksmond afgekort naar Lake Darts) heeft alles op Dartgebied. Voor de beginnende darter, tot de darters op niveau. Je kunt er pijlen uittesten, en krijgt er goed en gedegen advies. Lake Darts en Prijzen is officieel dealer van Bull’s darts, maar heeft natuurlijk ook alle andere bekende merken zoals Harrows, Target enz. We hebben gemerkt dat mensen het liefst toch zelf willen voelen en zien wat ze kopen. Ook zijn we een webshop aan het opstarten, maar die word momenteel nog druk gevuld met artikelen. Mocht je naar iets speciaals opzoek zijn wat we niet in de winkel hebben, zorgen we dat het er snel komt.  Lake Darts en Prijzen zit gevestigd in de Partyshop Leek, de Dam 30 achter het witte kerkje.

Website www.lakedartsenprijzen en op facebook onder Lake Darts

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek.nl

Back to top button