Check out bij de Nijeborg Leek voor SlamFM Schoolawards

LEEK – De Nijeborg, vestiging voor vmbo van rsg de Borgen in Leek, is een van de vijf genomineerde scholen voor de Slam!Schoolawards 2014. De Nijeborg is
daarmee de enige genomineerde school in de noordelijke provincies. De andere genomineerde scholen zijn gevestigd in  Eindhoven, Zwolle, Oss en
Veenendaal. Maandagmiddag 24 maart kwam het team van Slam!fm naar de Nijeborg voor de check-out.

Tijdens de check out moesten de leerlingen in drie kwartier tijd laten zien waarom hun school de leukste school is. Aan de check out waren verschillende opdrachten gekoppeld. De leerlingen zijn lang bezig geweest met de voorbereidingen van de check out en hebben alles uit de kast gehaald om heel Nederland te overtuigen dat de Nijeborg de leukste school is. De dj’s van Slam!FM kregen dan ook een leuke en ludieke ontvangst. Op het moment van de check out waren in het kader van Internationalisering ook leerlingen van scholen uit Spanje en Polen aanwezig. Ook zij namen actief deel aan de check out.

Tijdens de award wordt ook de Lekkerste chick, Lekkerste gast, Coolste conciërge en de Leukste docent gekozen. Voor de Nijeborg zijn de volgenden genomineerd:
De coolste conciërge is Jan Oostebrink
De leukste docent is Enna Egberts
De lekkerste chick is Manouk Pijl
De lekkerste gast is: Wilco Meijer

Op 28 maart is de hele school uitgenodigd voor de finale in de Heineken Music Hall. Daar wordt bekend welke school de Slam!Schoolaward wint.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek

 

Back to top button