Zondag 30 maart Live op Zondag “The OutTakes” in Cafe de Oude Bank

LEEK – Zondag 30 maart as vindt in cafe de Oude Bank in Leek alweer een editie van “Live op Zondag” plaats. Ditmaal komt de band “The OutTakes” naar Leek. Deze band heeft een breed repertoire classic rock covers.

The OutTakes spelen muziek met de kwaliteit die vroeger zo gewoon was! Klassieke rocksongs op authentieke wijze gespeeld!!! Van stoere nummers van onder meer the Free, Small Faces, Kinks, Zombies, Beatles, Rolling Stones en Doors tot wat gevoeliger werk van o.a. the Moody Blues en Nederpop van bijv. Brainbox, Golden Earring en Rob Hoeke. De ultieme band voor wie vindt dat het tijd wordt voor een goed feest met de muziek uit midden 60s tot begin 70s. Respectvol uitgevoerd door ervaren muzikanten die hun sporen in de loop der jaren wel verdiend hebben bij o.a. I Spy, dJinn, Ellen ten Damme en Hail Gewoon. Onder het motto “Daughters, lock up your mothers” rocken de heren de pannen van het dak!

www.theouttakes.nl

Locatie: Cafe de Oude bank, Tolberterstraat 4 Leek
Aanvang: 16.00 uur

   .
Back to top button