Acrogym Districtkampioenen en plaatsing voor Halve Finales Nederland

DAMWOUDE/LEEK – Het pupillen trio Melissa Dijkstra, Famke van Wieren & Gaby Zijlstra van vereniging Adonis Acrogym is afgelopen zaterdag in Damwoude Districtkampioen Noord Nederland acrogym geworden. Hun schitterende oefening werd beloond met een puntentotaal van 27.100, de hoogste dagscore.

Zij stromen dan ook als eerste door naar de Halve Finale van Nederland. Ook collega-pupillen Josette Boomsma, Hanna Boll & Rixt Tuinstra scoorden mooi, en mogen Adonis daar gaan vertegenwoordigen. Pupillen duo Amelie Popma en Marylén Arriola staan eerste reserve voor de Halve Finale. Ook bij de D-trio’s hebben een tweetal teams van Adonis bij de wedstrijd van zaterdag doorstroming bereikt. Trio FelineBaron, Hedwig Veldkamp & Saskia Wijnstra waren trots door te mogen, evenals het team Esmee Roffel, Lisanne van der Ploeg & FabiënneVogel. D-duo Melissa Jongendijk en Marloes Hogeveen hebben zich ook geplaatst. Bij de E-junioren haalden Irsa Diepenveen en Willeke Koster een mooie zilveren plaatsing met een totaalscore van 25,934. Op de halve finale staan zij wederom naast hun collega-junioren Emese van Duinen & Jasmijn Elzinga en Jelien timmermans & Yanouk Visser, die óók beiden doorstroming verdienden. Van de E-senioren voegen duo Amber Nieuwenhuis en Pia Havinga en trio Lieke van Diepen, Lois Lampe & Saskia Bosma zich bij hen. Al met al een erg succesvol resultaat voor Adonis Acrogym, en de trainers zijn dan ook terrecht trots ! De Halve Finales van Nederland worden gehouden op 11 en 24 mei in Zwolle.

(Team Josette, Hanna & Rixt, team Amelie & Marylén, team Feline, Hedwig & Saskia,team Amber & Pia en team Lieke, Lois & Saskia zijn allen teams van Adonis Leek, Fabiënne Vogel komt uit voor Adonis Drachten maar woont in Roden.)

Foto 1 : Discrictkampioenen Melissa Dijkstra, Famke vanWieren en Gabriella Zijlstra

Foto 2 : Team Jossette Boomsma, Rixt Tuinstra & Hanna Boll, team Melissa Jongendijk en Marloes Hogeveen en kampioenen Melissa Dijkstra, Famke vanWieren en Gabriella Zijlstra mogen naar de Halve Finale.

Back to top button