Dansfeest DIT krijgt vervolg op 19 april in de Postwagen

TOLBERT – Na een zeer geslaagde comeback van het dansfeest DIT op zaterdag 8 februari zal in april de volgende editie worden gehouden in de Nieuwe Postwagen. DIT=19 april! Bijna iedereen heeft ze wel zien staan, de witte reclameborden met het bekende strip-ballonnetje met daarin de tekst DIT.

De organisatie van de DIT feesten probeert hiermee op een originele manier de doelgroep te benaderen. Door op een creatieve manier te spelen met het logo kunnen we alle kanten op qua uitingen, aldus de organisatie. Want wat is DIT eigenlijk? DIT= dansbare muziek, DIT= uniek in de regio, DIT= voor 18 jaar en ouder, DIT= voor iedereen die van een gezellig dansfeest houdt enz. Een duidelijke uitleg over DIT is te vinden via de socialmedia, de opvallende flyers en de website www.DITevent.nl

Een nieuwe stapavond voor mensen van 18 jaar en ouder. DIT = 3 jaar geleden ontstaan omdat er in de regio weinig tot geen “normale” stapavonden waren. Natuurlijk waren er de bekende Apres-ski feesten, jaren 80 feesten, 90`s feesten enz. maar een brede avond met alleen maar dansbare muziek was, en is er niet! Nu de Nieuwe Postwagen haar deuren heeft geopend is het tijd om DIT weer uit de kast te halen. Na de succesvolle re-entree op 8 februari volgt nu DIT = 19 april! Dansbare muziek uit de 90`s en 00`s afgewisseld met de hits van nu gemixt door DJ J-Nasty bekend van o.a. &zo Groningen, Panama Amsterdam, Huize Maas Groningen en Music Club Kampen. J-Nasty staat bekend om zijn muzikale creativiteit en snelheid waarmee hij iedereen doet verbazen.

Tickets zijn te koop bij onder andere FiftyFifty, CD Shop Easy, Shoeby, Primera, Voetbalvereniging VeV’67 en de Rodenburghal voor slechts 7,- euro. Ook zijn tickets online te bestellen op sikkocazemier.nl/tickets. Indien het feest niet tijdens de voorverkoop periode is uitverkocht zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de deur voor 10,- euro.

Zie hier het bericht van DIT=terug!

Back to top button