Vernieuwde Ei Ei Westerkwartier op 21 April

WESTERKWARTIER – Op 21 april (tweede paasdag) vindt voor de zesde keer het evenement Ei Ei Westerkwartier plaats, dé aftrap van het toeristisch en recreatief seizoen 2014.

Op twee verzamellocaties (Noord en Zuid) en twaalf overige locaties zetten toeristische ondernemers tussen 10.30 en 17.00 uur hun deuren wagenwijd open om bezoekers te laten zien wat zij te bieden hebben. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om te komen genieten van de vele activiteiten die overal worden georganiseerd. Kom, beleef en ervaar het Westerkwartier van Groningen op tweede paasdag.

 

Nieuwe opzet

Dit jaar wordt een aantal activiteiten gebundeld op twee verzamellocaties Noord en Zuid. Noord is Fruitteeltbedrijf Oudebosch te Niehove met het thema: Gezond Westerkwartier, en Zuid is HJC Manege te Tolbert met het thema: Actief Westerkwartier. Nieuw dit jaar is de introductie van het Runderlandplein op verzamellocatie Zuid met diverse runderrassen, informatieve runderspelen, cultuur en verkoop van diverse koegerelateerde producten en nog veel meer.

 

Fotowedstrijd

Ook dit jaar wordt de fotowedstrijd ‘Mijn Mooiste Westerkwartier’ georganiseerd. Wat is het Mooiste van het Westerkwartier door uw ogen? Maak er een foto van, of misschien heeft u al eens eerder een foto gemaakt, en stuur deze foto –in een zo hoog mogelijke resolutie- voor 7 april a.s. naar [email protected]. Op de website www.eieiwesterkwartier.nl staan de voorwaarden voor deelname. Wanneer alle foto’s ontvangen zijn, worden ze op de facebookpagina van Ei Ei Westerkwartier geplaatst en worden mensen uitgenodigd om ze tussen 10 en 20 april te bekijken en te ‘liken’. Mede op basis van het aantal likes gaat een jury bepalen wie de mooiste foto heeft ingezonden.

 

Op de website www.eieiwesterkwartier.nl staan alle activiteiten. Neem gerust alvast een kijkje en laat je inspireren! Ei Ei Westerkwartier: het leukste dagje uit voor het hele gezin!

   .
Back to top button