Diverse activiteiten tijdens de Meivakantie in Sportcentrum Leek

LEEK –Tijdens de meivakantie, van maandag 28 april  tot en met vrijdag 2 mei, kunt u GRATIS gebruik maken van onze 300m2 fraai ingerichte buiten beachstrand, waar u  beachvoetbal, beachvolleybal, beachbadminton, beachkorfbal etc. kan worden gespeeld. Voor de kleintjes is er een springkussen en een kidz disco aanwezig.

Meivakantie bowlingactie

Een tweede zeer succesvolle topactiviteit is het meivakantie bowlen. Al jaren een aansprekend succes in Sportcentrum Leek, waarvan tot nu toe gemiddeld per vakantieweek maar liefst ruim 1700 mensen/kinderen gebruik van maakten. Van maandag 28 april  tot en met vrijdag 2 mei kan, met maximaal 8 personen per bowlingbaan, gebowld worden voor € 10,00 per baan/per uur.

De bowlingbanen en de beachvelden zijn te benutten dagelijks van 13.00 uur tot 18.00 uur. Voor reserveringen -wel noodzakelijk- of gewenste informatie kunt u Sportcentrum Leek bereiken via telefoon 0594-512040.

   .
Back to top button