Start verkoop 14 huizen in oudhollandse stijl in Leek

LEEK – Oostindie in Leek, met recht een succesvol project! Roosdom Tijhuis is volop actief in deze mooie wijk. Zo leverde het Twentse bouwbedrijf in april 2015 al 13 huurwoningen op.

Ook 14 koopwoningen uit de eerste fase zijn in aanbouw en op één na allemaal verkocht. Vanwege de succesvolle verkoop is Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis nu ook gestart met de verkoop van nog eens 14 complete huizen op een van de mooiste plekken in het plan Oostindie.

Complete woningen in oudhollandse stijl

In samenwerking met BPD heeft Roosdom Tijhuis aan de noordzijde van de Dobbe 10 rijwoningen type Dobbe XL en 4 twee-onder-één-kapwoningen type Vivere XL ontwikkeld. Deze grote woningen zijn onder architectuur ontworpen in oud-hollandse stijl en ze worden compleet aangeboden inclusief Siematic keuken, sanitair en berging. De opvallende tuitgevels en de warme gevelsteenkleuren geven de woningen een rijke uitstraling. Het mooie uitzicht aan de voorzijde op veel ruimte, groen en water geeft deze huizen extra kwaliteit. De rijwoningen type Dobbe XL zijn beschikbaar vanaf € 178.000 vrij op naam. De twee-onder-één-kapwoningen type Vivere XL hebben een koopsom vanaf € 232.500 vrij op naam. Meer informatie is verkrijgbaar bij de verkopende makelaar Nieuwbouwgroningen.nl of kijk op www.roosdomtijhuis.nl.

Beleef uw toekomstige woning in virtual reality

Om klanten in een visuele omgeving op een gebruiksvriendelijke manier mee te nemen in het verkooptraject, heeft Roosdom Tijhuis de Identis woonconfigurator ontwikkeld. De woonconfigurator geeft niet alleen de gebruikelijke informatie voor de aankoop van een woning, maar toont ook driedimensionale beelden. Voor de klant is het prettig om te zien hoe bepaalde keuzes in werkelijkheid uitpakken. Wat is het effect van een erker of uitbouw? Hoe kan ik de woning het beste indelen? Er wordt gebruik gemaakt van de Oculus Rift, een virtual reality bril. Daardoor kun je de woning van binnen en buiten ervaren zoals het er daadwerkelijk uit komt te zien, zonder dat er één steen is gelegd.

Leekster erfpacht

Door middel van Leekster erfpacht is het ook mogelijk om de grond bij de woning in erfpacht te nemen in plaats van te kopen. De Leekster erfpachtvariant heeft aantrekkelijke voorwaarden waardoor de maandelijkse woonlasten lager liggen dan wanneer de grond wordt gekocht. De erfpachtcanon is voor een lange periode duidelijk. Dit biedt voldoende zekerheid voor een bank om een hypotheek te kunnen verstrekken over de koopsom van de woning zelf. Daarnaast kunt u elk jaar besluiten om de kavel alsnog te kopen. Kijk voor meer informatie over Leekster erfpacht op www.woneninleek.nl.

   
Back to top button