Enkele stremmingen aankomend weekend in de gemeente Westerkwartier vanwege evenementen

Westerkwartier – Dit weekend zijn er enkele verkeersstremmingen in De Wilp, Ezinge, Leek en Tolbert vanwege evenementen die gehouden worden.

Hieronder de stremmingen voor dit weekend:

De Wilp 2 juli
Op zaterdag 2 juli is er de Wielerronde De Wilp. De wielerronde maakt onderdeel uit van de Meerdaagse Noordenveld-Westerkwartier.

De wegen Plantsoen Westzijde, Plantsoen Oostzijde, Oosterweg, Dwarsstraat, Akkermanstraat, Mr. Nennstiehlweg overgaand in Plantsoen Westzijde in De Wilp zullen tijdens dit evenement worden afgesloten voor doorgaand verkeer van 14:30 uur tot 22:00 uur.

Ezinge t/m 4 juli
Vanaf 29 juni t/m 4 juli is er kermis en braderie in Ezinge. De Haven en de Torenstraat zijn dan gestremd voor doorgaand verkeer.

Leek 1 juli
Op vrijdag 1 juli is er een sportevenement in Leek. Dit evenement betreft een loopevenement (Kidsrun & 4 Mijl van Leek) en een wielerronde. De wielerronde maakt onderdeel uit van de Meerdaagse Noordenveld-Westerkwartier.

De Boveneind, Kerkweg, De Schans, ’t Piepke en De Dam zullen tijdens dit evenement worden afgesloten voor doorgaand verkeer van 14:45 uur tot 22:00 uur. De Dam blijft gestremd tot 23:30 uur.

Tolbert t/m 3 juli
Vanaf 26 juni t/m 3 juli is er feestweek in Tolbert. Een gedeelte van de Hoofdstraat zal op bepaalde momenten worden afgesloten voor doorgaand verkeer.

   
Back to top button