Maak kennis met bowlen tijdens 50+ Inloopdagen in Sportcentrum Leek

LEEK – Sportcentrum Leek biedt iedereen die wil kennis maken met het bowlen een vrijblijvende mogelijkheid op dinsdag 15 november van 10.00 – 11.30 uur en op donderdag 17  november van 14.00 – 15.30 uur.

Het sportcentrum organiseert dan de zogenaamde 50+ Inloopdagen. Het betreft een vrije inloop, zonder kosten en of verplichtingen. Het biedt iedere belangstellende de vrijblijvende en kosteloze mogelijkheid om kennis te maken met wat bowling is. Speel eventueel een keer het prachtige spel met behulp van ervaren mensen en krijg of vraag uitleg naar de diverse mogelijkheden. Het betreft een vrije inloop, volledig vrijblijvend en kosteloos. Wanneer u naderhand mocht besluiten om vaker te willen bowlen dan kan dat. Op uw eigen gekozen tijdstip(pen) en zonder lidmaatschap van een vereniging of wat dan ook. Geniet recreatief van bowling, of, indien u dat wenst, als (wedstrijd) sport.
In een genoeglijke sfeer met comfortabele zitjes en met catering van koffie/thee/frisdrank tot en met een volledig verzorgd buffet behoren tot te mogelijkheden. Maak naderhand eventueel gebruik van de mogelijkheid een baan te huren en recreatief te bowlen met familie, kennissen, vrienden en of vriendinnen. Heel gezellig en ontspannen een uurtje (of dagdeel) vullen.

Sportcentrum Leek beschikt over één der modernste bowlingcentra van het Noorden. Acht moderne volautomatische ‘Anvilane’ bowlingbanen van het topmerk Brunswick staan de liefhebbers ter beschikking. Bowling is ontstaan uit het aloude spel kegelen. Het spel/sport wordt mondiaal bedreven en kan tot hoge leeftijd zonder problemen gespeeld/beoefend worden. Maak vrijblijvend en kosteloos kennis.

Sportcentrum Leek is gevestigd aan De Schelp 35 in Leek. Telefoon 0594-512040. Zie eventueel ook www.sportcentrumleek.nl. Parkeren is gratis nabij het sportcentrum.

   
Back to top button