MotoPort Leek gaat door met nieuwe eigenaren Iwan Kort en Marieke Schuring

Leek – Motorzaak MotoPort aan de Zernikelaan in Leek is overgenomen door Iwan Kort en zijn partner Marieke Schuring. Sinds november zijn ze af en toe werkzaam bij MotoPort Leek en zoals ze daar onthaald werden voelde als een warm bad, vertellen ze tegenover deze website.

Op dit moment wordt er nog aan overnamemogelijkheden voor Luytink Tweewielers gewerkt, de Tweewielerzaak in Groningen waar Iwan en Marieke nu ook nog eigenaar van zijn, zodat ze in de toekomst zich maximaal kunnen focussen in Leek. Gelukkig blijven oud-eigenaar Roelof Eding en zijn vrouw Jannie hun nog ondersteunen daar waar nodig is zodat zij hun de kneepjes uit dit vak kunnen leren.

Iwan heeft in zijn jonge jaren al eens kunnen proeven aan de motorbranche door een kortdurende stage bij Safe Motors. Hij is daarna in de fietsen en bromfietsen terecht gekomen maar de motorbranche bleef lonken.

Luytink Tweewielers
Sinds 2008 heeft hij als oud-werknemer Luytink Tweewielers in Groningen kunnen overnemen en in 2014 trad ook zijn partner Marieke Schuring toe en hebben ze met veel plezier Luytink Tweewielers in de stad Groningen verder uit kunnen bouwen naar wat het nu is. Na lang wikken en wegen hebben ze de knoop doorgehakt en gaan ze aan dit nieuwe avontuur beginnen, overname van MotoPort Leek.

   
Back to top button