OWK speelt thuiswedstrijd tegen Refleks

OOSTWOLD – Zondag 20 november stond de eerste thuiswedstrijd op het programma voor de selectie van OWK. Om 13.15 uur speelde OWK 2 tegen Refleks 2. Na een ware thriller trok OWK aan het langste eind door een score in de laatste seconden en won met 24-23.

Daarna was het aan het vlaggenschip van OWK om deze lijn door te trekken en de derde overwinning van de dag binnen te halen. OWK begon voortvarend en door goed spel wist de ploeg ook gelijk een voorsprong te pakken van 6-1. De CINX formatie bleef mooie kansen creëren maar de afronding was niet optimaal. Toch was het verschil de eerste helft steeds 4 a 5 doelpunten in het voordeel van OWK. De ruststand was 11-6.

In de rust waren de spelers van OWK niet geheel tevreden, want de wedstrijd had al gespeeld kunnen zijn. OWK wist dat het de tweede helft nog vol gas moest blijven gaan. Gelijk na rust wist Refleks aan te haken tot 11-7 en dit was de hele tweede helft het geval. Als OWK het gaatje naar 6 verschil bracht wist Refleks elke keer te pareren met 2 doelpunten waardoor ze lang in de wedstrijd bleven. De ploeg uit Rijswijk kwam zelfs tot 13-10. Voor OWK was dit het moment om de wedstrijd binnen te halen en liep snel uit naar 15-10. Over en weer vielen er nog doelpunten maar de overwinning kwam nooit in gevaar. Wederom 2 punten voor de CINX formatie, maar de ploeg weet dat er de komende weken uit een ander vaatje moet tappen om hoge ogen te gaan gooien in deze 1e klasse. Volgende week zal de selectie zaterdag afreizen naar Lelystad om te spelen tegen Exakwa 2 en zondag naar Den Haag voor ALO 1