Eindeloos zomergevoel op Landgoed Nienoord Fair

LEEK – Voor de eerste maal wordt van vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2016 de Landgoed Nienoord Fair georganiseerd. De Landgoed Nienoord Fair wordt gehouden op het lommerrijke en statige landgoed Nienoord.

Een sprookjesachtig mooi decor voor het zeer divers en inspirerend opgezette zomers getinte buitenevenement voor de gehele familie, jong en oud. De organisatie van deze exclusieve fair ligt in handen van Grand Café Borg Nienoord.

De Landgoed Nienoord Fair is een zomerse wervelwind van vele bedrijven die de bezoekers verrassen met hun diverse producten. De bedrijven staan met hun veelal fraaie stands verspreid over het gehele landgoed. De fair wordt omlijst met een uitgebreid activiteiten en muziek- en entertainment programma.

Onder meer de bekende Ronald Nihot, al meer dan dertig jaar een ras-artiest, vrolijkt met zijn uitgebreide repertoire heerlijke liedjes en muziek uit de laatste drie decennia de fair op. Verder verzorgt Papillon Entertainment een belangrijk deel van het entertain- en activiteitenprogramma. Vanuit de basis, De Papillon, een nostalgische en sprookjesachtige woonwagen met een ingebouwd draaiorgel, verzorgt de eigenaresse prachtige en passende muziek en doet ze verschillende optredens. Verder is tijdens de fair aanwezig het Straattheater Kobus Klapbeurs en Hannes met eveneens zeer verrassende optredens. Voor de kleinsten zijn er springkussens op het landgoed aanwezig.

Originele en exclusieve producten
Er zijn diverse buitenterrasjes waar de lekkere gerechten gegeten en gedronken kunnen worden. Een scala aan de meest uiteenlopende artikelen en producten zijn te vinden op de fair. Of het nu gaat om (zomerse) wijnen, fijne slippers, een loungeset voor de tuin of een verrassende buitenkeuken, maar ook kunst, bloemdecoraties, kleding, sieraden, brocante spullen voor in en om het huis, heerlijke delicatessen en of producten uit eigen streek, het is op  de Landgoed Nienoord Fair aanwezig. Deze fair op landgoed Nienoord wakkert de ‘zomerkriebels’ bij de bezoekers ongetwijfeld nog eens extra aan.

Vele originele en exclusieve producten worden door de bedrijven op inspirerende wijze gepresenteerd en aangeboden. Drie dagen lang kunnen bezoekers genieten van alles wat het goede leven te bieden heeft op het romantische, sfeervolle en prachtige bomenrijke landgoed rondom de statige Borg Nienoord. Livemuziek, workshops en demonstratieprogramma’s completeren het totale aanbod tijdens de Landgoed Nienoord Fair. Om een indruk te krijgen van de prachtige locatie waar de fair gehouden wordt kijk dan even op www.360rond.nl/nienoord en www.grandcafe-borgnienoord.nl.

Moe geworden van alle indrukken op de fair of gewoon even rusten en ontspannen is mogelijk in het in de Borg Nienoord gevestigde Grand Café Borg Nienoord, dat beschikt over een ruim en op het zuiden liggend buitenterras.

Landgoed Nienoord Fair vindt plaats op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni van 10.00 – 17.00 uur. Landgoed Nienoord Fair is vrij toegankelijk voor bezoekers. Ook het parkeren van uw voertuig is gratis. Volg hiervoor de P-Fair borden.

   
Back to top button