Feestelijke zomer in Familiepark Nienoord met veel activiteiten

Leek- Het is bijna zomervakantie en dat viert Familiepark Nienoord met heel veel zomerse activiteiten. Er wordt de eerste week van de zomervakantie gestart met de Gameweek.

Deze games speel je niet vanaf je computerscherm, maar levend, met jou in de hoofdrol. Weet jij alle obstakels te trotseren bij de kleurrijke game Fall Guys? Race over de hindernisbanen en zorg ervoor dat jij in deze chaos de eindstreep haalt. Doe mee met de Super Mario Battle. Ga op zoek naar de verstopte munten voor nieuwe levens en zorg dat je niet geraakt wordt door Luigi of of de kwal!

Pacman
En wie kent het spel met dit gele ‘happertje’ niet? Pacman. Op zoek naar vruchten in het doolhof en zorg dat de spoken niet op jouw pad komen. Dans mee op de leukste hits tijdens Just Dance. Weet jij sterren te scoren?

Het zomerprogramma wordt vervolgd met de kleurendisco, het sprookjesfeest, rad van fortuin, bingo en een tropical week. Familiepark Nienoord sluit de zomervakantie feestelijk af op zaterdag 2 september een ‘tropical party’ met een schuimparty, Kidz DJ, schminken en nog veel meer leuke zomerse activiteiten.

Genoeg tijd om te spelen
En natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen. Vol in galop op de speelpaardjes, als een echte boer op de tractor, kliederen bij de zand- en waterplaats, spring zo hoog als je kunt op het luchtkussen en vlieg hoog in de wolken, met uitzicht over het hele park vanuit de helikopter. En vergeet natuurlijk niet de rit met de trein.

Familiepark Nienoord is in de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Parkeren is gratis.

   
Back to top button