Baguala-gym organiseert kickboks gala

LEEK – Op zaterdag 6 december 2014 organiseert sportschool Baguala-gym weer een groots kickboksgala in Leek. Grote namen, maar ook regionale toppers zullen tegen elkaar strijden tijdens dit gala in Sportcentrum Leek.

De afgelopen jaren heeft Baguala-gym vaker succesvolle gala’s georganiseerd met mooie partijen. In juni vond de laatste editie plaats. Ook tijdens dit gala kunt u genieten van de heerlijke sfeer, de geweldige line-up, de beste partijen en de mooiste dames. Het wordt weer een groot spektakel! Voor meer informatie over kaartverkoop, VIP-arrangementen en dergelijke kunt u terecht op de website van www.northvstherest.nl.

Baguala-gym is daarnaast op zoek naar nieuwe leden die zowel op recreatief als op wedstrijdniveau willen trainen. Kickboksen is een heerlijke manier van vechtsport waarmee je verschillende aspecten traint en ontwikkelt. Zo werk je aan conditie en weerbaarheid, maar krijgt je zelfvertrouwen ook een boost en ben je lekker actief met je lichaam bezig. Trainer Siebren de Jong geeft op dinsdag- en donderdagavond training aan een leuke, enthousiaste groep kickboksers van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ben je geïnteresseerd en ouder dan 13 jaar? Kom dan op dinsdag- of donderdag sfeer proeven. Je krijgt twee gratis proeflessen. Voor meer informatie kan je terecht bij Siebren via 0619612119 of [email protected].

   
Back to top button