Rodenburg verliest van koploper

LEEK – Rodenburg moest het vandaag thuis opnemen tegen Club Brothers uit Groningen. De wedstrijd begon en Club Brothers liet gelijk zien waarom zij de koploper zijn en namen een 0-3 versprong.

Vanaf dat moment herpakte Rodenburg zich en wist terug te komen tot 2-3. In een gelijk opgaande eerste helft was het Club Brothers die de hele tijd een kleine voorsprong had. Zij kwamen op een 6-9 voorsprong, maar op dat moment begon het beter te lopen bij Rodenburg. Langzamerhand wist Rodenburg het verschil te verkleinen waardoor er met een 10-11 stand werd gerust.

In deze fase van de wedstrijd kwam het misschien Club Brothers beter uit dan Rodenburg dat het rust was. Rodenburg had de indruk dat een overwinning erin zat, maar wist ook dat er dan een goede tweede helft moest worden gespeeld. Net zoals aan het begin van de eerst helft kwamen de eerste twee doelpunten van Club Brothers. Ook nu wist Rodenburg zich te herpakken en kwam op een 13-15 stand. Vanaf dit moment pakte Club Brothers het volledige initiatief en kon Rodenburg daar te weinig tegenover zetten. Vandaag zat de overwinning er voor Rodenburg niet in en wist Club Brothers overtuigend te winnen met 16-24.

Helaas wist ook Rodenburg 2 niet te winnen van Club Brothers, waardoor de volledige Rodenburg selectie zich volgende week moet revancheren tegen de selectie van SIOS in Wolvega.