Fernande en Anja van Love2Cook hangen na 14 jaar de kookschorten in de kast

Leek – Fernande en Anja van Love2Cook hebben bijna 14 jaar lang het bedrijf gerund en samen vele kookworkshops gegeven, cateringklussen verzorgt en bedrijven voorzien van lunch of diner. Daarnaast bezochten ze ook vele markten en verzorgden ze high-tea’s en/of tapas-avonden.

Ze schrijven op hun Facebookpagina; “Nu is het tijd voor iets nieuws! Anja gaat beginnen met een nieuwe opleiding en Fernande gaat meer als reisbegeleidster op reis. Wij willen al onze klanten en opdrachtgevers bedanken voor de onwijs leuke opdrachten.” Het hele bericht lees je hieronder.

Love2Cook stopt
“Na bijna 14 jaar met veel liefde voor en met u gekookt te hebben stoppen we met Love2cook per 31 december 2022. Terugkijkend op vele leuke jaren zijn wij er beiden aan toe ons met nieuwe uitdagingen bezig te houden.

In 2009 begonnen met kookworkshops en kleine cateringklussen en koken op de Streekproductenmarkt Nienoord. Daar werden we geïnspireerd om met lokale producten te werken. Daardoor werden we veel door Groningse Stichtingen en bedrijven gevraagd en hebben we op heel mooie locaties gewerkt. Maar ook steeds meer particulieren wisten ons te vinden voor jubilea, geboortefeestjes, huwelijksfeesten en straatfeesten. Wij waren erbij en zorgden voor de catering.

In het begin deden we naast de streekproductenbuffetten vaak High Teas, Tapas-avonden, en Italiaanse diners. Maar in de loop van de jaren werd ons aanbod steeds uitgebreider: Thais, Mexicaans, Indonesisch, Surinaams en Marokkaans , noem maar op. Hoe gekker hoe leuker. Van standaardbuffetjes hielden we niet. In Coronatijd hebben we het hoofd boven water weten te houden door ons te storten op afhaalmaaltijden, picknickmanden en moederdag-verwenboxen.

Maar nu is het tijd voor iets nieuws! Anja gaat beginnen met een nieuwe opleiding en Fernande gaat meer als reisbegeleidster op reis.

Wij willen al onze klanten en opdrachtgevers bedanken voor de onwijs leuke opdrachten. Alle cursisten dank we voor je deelname aan de één of meerdere kookworkshops. En tot slot willen we onze familie(mannen en dochters), Mientje en Brenda bedanken voor hulp in bange dagen 

Voor iedereen de beste wensen voor 2023 en wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen de komende jaren.

Fernande en Anja

   
Back to top button