Trainen voor de Leeksterlenteloop? Er worden clinics georganiseerd voor hardlopers en wandelaars

Leek – Wil je ook trainen voor de Leekster Lenteloop? Er worden hiervoor 2 verschillende clinics georganiseerd, voor hardlopers en voor wandelaars.

De clinic voor hardlopers start op zaterdag 6 januari om 9.00 uur. Vanaf dan train je 10 weken lang richting de 5 kilometer op zaterdag 16 maart. Informatie en aanmelden: https://www.loopgroepnienoord.nl/beginnersgroep.

Clinic voor wandelaars start op 10 januari. Wil je ontspannen 10 km of langer achtereen kunnen wandelen? Neem dan deel aan de wandelclinic. Een combinatie van een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal. En samen wandelen is ook nog eens gezelliger! Start met het FitStap programma op woensdag 10 januari 8.45 uur. Aanmelden kan via [email protected].

Info
Tijdens beide clinics op Landgoed Nienoord wordt aandacht besteed aan looptechniek, ademhaling, schoenen en kleding, voeding, trainingsopbouw en het voorkomen van blessures. Gerichte oefeningen i.s.m. fysio De Balans. Je krijgt een schema mee om in eigen tijd te oefenen. Kosten € 35,00. Beide clinics leveren je een gratis startbewijs voor de Leekster Lente Loop op. www.leeksterlenteloop.nl.

   
Back to top button