Twee vrouwen (86 en 79) slachtoffer van pinpasfraude in Haulerwijk; wie herkent deze man? (Update)

Haulerwijk – Update 19:00 uur: De politie heeft vanmiddag laten weten dat de betreffende verdachte herkend is. Iedereen wordt bedankt voor het uitkijken naar deze persoon en het doorgeven van informatie.

Een pinpasfraudeur slaat op twee achtereenvolgende dagen toe in Haulerwijk. Op 28 mei wordt een 86-jarige vrouw slachtoffer en een dag later wordt met de pinpas van een 79-jarige vrouw opnieuw fraude gepleegd.

Er wordt een groot geldbedrag afhandig gemaakt. De verdachte staat goed op beeld en de politie wil graag weten wie deze man is. Helpt u mee deze man te vinden? Op zondag 28 mei rond 12:00 uur wordt een 86-jarige vrouw in Haulerwijk benaderd door een zogenaamde bankmedewerker met de melding dat er fraude zou zijn gepleegd met haar rekening. Even later wordt haar pas opgehaald en worden grote bedragen uitgegeven en wordt er geld gepind bij de pinautomaat in Haulerwijk.

Duidelijk op beeld
De volgende dag, op maandag 29 mei wordt om 13:30 uur een andere bewoonster van Haulerwijk, een 79-jarige vrouw, op dezelfde manier benaderd. Ook van haar rekening wordt een geldbedrag gepind, ook bij een pinautomaat in Haulerwijk. De pinner staat heel duidelijk op beeld. De politie komt dan ook graag met mensen in contact die weten wie deze man is. Herkent u deze man? Bel dan met de politie via 0900-8844. Of vul dit tipformulier in.

   
Back to top button