Enquête: Ringweg renovatie veroorzaakt chaos op de A7 vanaf Leek

LEEK/GRONINGEN – Afgelopen zomer hebben we allemaal kunnen lezen dat het grootste verkeersknooppunt van Groningen, het Julianaplein op de schop gaat. Het complete Julianaplein zal worden aangepast om in de verre toekomst de doorstroming en de bereikbaarheid van Groningen te bevorderen.

De eerste fase van dit enorme project gaat in de zomer van start en dit zorgt hoogstwaarschijnlijk voor een verkeerschaos voor onder andere het verkeer vanuit Leek naar Groningen, aldus ‘Groningen Bereikbaar’.

Project en enquête
Een groep studenten van de opleiding ‘Junior accountmanager’ en ‘Marketing en Communicatie’ op het Alfa-College in Groningen is daarom gestart met het project ‘Groningen Bereikbaar’. Het leek de studenten een uitstekend idee om een P&R locatie te vestigen langs de A7 bij Leek. Dit omdat veel mensen uit Leek gebruik maken van de A7 richting Groningen. Zo kunnen de mensen uit leek beter, sneller én veiliger de binnenstad bereiken.

Om erachter te komen wat de behoefte is van de mensen die van Leek naar Groningen reizen hebben de studenten een enquête opgesteld die ze via dit bericht onder de aandacht willen brengen en hopen dat veel mensen hun mening achter willen laten door de enquête in te vullen. Het doel van dit project is een goede indicatie krijgen van de wensen van de reizigers en zo te kijken wat de haalbaarheid is van dit project.

Invullen
De enquête bestaat uit 7 (meerkeuze) vragen en de studenten hopen dat ook u deze wilt beantwoorden om zo dit project te steunen en te zorgen voor een duidelijk beeld. De enquête vindt u hier.

Namens de studenten van het Alfa-College in Groningen, bedankt voor uw medewerking!

   
Back to top button