DIT = op 15 november in Tolbert

TOLBERT – Wat ooit begon als een geintje is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol terugkerend evenement. In 2010 werd de eerste editie gehouden van DIT omdat er in de regio weinig tot geen “ normale” stapavonden waren. Natuurlijk waren er de bekende Apres-ski feesten, jaren 80 feesten, 90`s avonden enzovoort maar een muziekfeest met alleen maar dansbare muziek was en is er niet.

Wie heeft ze niet zien hangen, de inmiddels bekende witte posters met het herkenbare logo in de vorm van een stripballon. Je kunt er van alles mee aldus de organisatie van alweer de 10e editie van DIT. Het eerste feest werd DIT=NIEUW genoemd waarna diverse originele namen werden bedacht voor opeenvolgende feesten. DIT=TERUG, DIT=VALENTIJN en DIT= met de datum van het evenement. Dat laatste is de standaard geworden voor DIT omdat er eigenlijk geen uitleg meer nodig is.

Op 15 november wordt alweer de 8e editie gehouden van DIT wat officieel staat voor Dansen in Tolbert. DJ J-Nasty bekend van onder andere &ZO Groningen, Panama Amsterdam en Huize Maas Groningen draait alleen maar dansbare muziek uit de 90`s en 00`s afgewisseld met de hits van nu. J-Nasty staat bekend om zijn muzikale creativiteit en snelheid waarmee hij bezoekers doet verbazen.

Een kwalitatieve stapavond voor jong en oud waarbij je niet stil kunt blijven staan. Tickets voor DIT=15 november zijn voor 7 euro te koop via de bekende voorverkoopadressen of online. Indien DIT niet is uitverkocht zijn er ook tickets te koop aan de deur voor 10 euro. Informatie is te vinden www.ditevent.nl

 

   
Back to top button