Sparta herpakt zich tegen Club Brothers

Groningen – Na de zeperd tegen Vitesse speelde de Zoutman-formatie zaterdagmiddag, op een zonovergoten sportpark West-End, tegen het Groningse Club Brothers, in de volksmond ook wel CB genoemd.

Sparta dat met een flink gewijzigde basis begon wist zich al gauw los te trekken van de thuisploeg, maar CB wist telkens weer aan te haken en maakte gebruik van de foutjes die Sparta maakte. Tot 8-8 ging de wedstrijd gelijk op. Vlak voor rust ging het vizier, aan Zevenhuister kant, op scherp en zo werd er met 9-13 gerust.

Sparta bleef maar scoren
Na rust was het Sparta wat de klok sloeg. CB kwam er in eerste instantie niet meer aan te pas en Sparta bleef maar scoren. Na een kwartier wist CB de korf ook weer te vinden, maar Sparta had er toen al 7(!) in liggen. Ellen Lameijer mocht deze week haar debuut in de Zevenhuister hoofdmacht maken en dit deed zij zeer verdienstelijk. Sparta bleef scoren en liet de het toegestroomde publiek genieten. Bij 15-28 floot scheidsrechter Speen af en gingen de punt in de tas.

Revanche
Zaterdag 25 mei komt Club Brothers op bezoek in Zevenhuizen. Zij zullen zeker weten revanche willen nemen om degradatie naar de 4e Klasse te ontlopen. De wedstrijd start om 15:30 uur.

   
Back to top button