Win met liefde gemaakte producten op Streekproductenmarkt Nienoord

LEEK – Aanstaande zaterdag 6 februari is er een streekproductenmarkt op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek die in het teken staat van Valentijn.

Tussen 10.00 en 16.00 uur worden er allerlei heerlijke etenswaren aangeboden door veel verschillende producenten uit de regio. Bovendien organiseren de standhouders een aantrekkelijke actie: elke bezoeker mag bij het betreden van de markt een envelop kiezen. Wie trekt een van de enveloppen die door de standhouders gevuld zijn met cadeaubonnen? Deze cadeaubonnen kunnen direct ingewisseld worden voor leuke en lekkere producten.

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht is het een en al liefde wat de markt uitstraalt. Niet alleen zijn alle etenswaren met liefde gemaakt, ze worden ook met liefde aan de man gebracht. Vaak door de producent zelf. Zo hoort u uit eerste hand alles over de herkomst of bereidingswijze en de smaak van de lekkernijen die op de markt te koop zijn.

Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, eieren, brood, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

Tijdens de markt verkoopt de Pannenkoekenburcht uit Leek warme koffie en lekkere huisgemaakte soep.

Een overzicht van de standhouders is te vinden op de website van de markt: www.streekproductenmarktnienoord.nl.

   
Back to top button