Help Leekster Marijn Schilder Miss Beauty of Groningen te worden!

LEEK – Mijn naam is Marijn, ik ben 20 jaar oud en studeer Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Na een voorselectie en op 9 april mee te hebben gedaan aan de casting ben ik samen met 16 andere prachtige meiden benoemd tot finaliste van Miss Beauty of Groningen. De verkiezing is verdeeld in twee groepen, namelijk de Miss Teen horend bij de leeftijdscategorie van 15 t/m 18 jaar en de Miss Beauty’s van 19 t/m 26 jaar. In de aanloop naar de finale op 8 juni hebben we allerlei leuke en interessante trainingsdagen, zoals bootcampen bij Totally in Shape, presentatietraining, een fotoshoot, catwalk training van Reggie Henriquez en dansles.

Ik hoop door mee te doen aan de verkiezing de vooroordelen over missen weg te kunnen nemen. In de verkiezing van Miss Beauty of Groningen komt sterk naar voren dat het zijn van een miss niet alleen draait om uiterlijk. Ook een goed stel hersens, sociaal-maatschappelijke kennis en inzet, presentatievaardigheden en doorzettingsvermogen zijn heel belangrijk.

Daarnaast hoop ik een inspiratiebron te kunnen zijn voor andere meiden, die net als ik, heel onzeker over zichzelf zijn (geweest). Ik wil uit stralen dat als je echt iets wil en er vol voor gaat, je heel veel kunt bereiken! Ondanks dat het binnen je eigen situatie soms lijkt alsof iets onbereikbaar is, kun je er vaak nog een hele positieve draai aan geven en er het beste van maken. Mijn levensmotto is dan ook “Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.”. Tot slot hoop ik in de Miss Beauty of Groningen verkiezing veel ervaring op te doen, zodat ik Groningen en omgeving als miss hopelijk goed zal kunnen vertegenwoordigen en op de kaart kan zetten!

Stemmen:
Ik hoop Groningen te mogen vertegenwoordigen en heb daarbij jullie hulp heel hard nodig! Door te stemmen help je mij Miss Beauty of Groningen te worden! SMS “ Poll Groningen Marijn” naar 3010 en help mij een stapje dichterbij de titel!

Voor iedere stem zal ik zelf €0,40 doneren aan stichting Haarwensen, het goede doel wat verbonden is aan Miss Beauty of Groningen.

Foto: Ed Jachimowicz

   
Back to top button