Zeer sterk VEV`67 B1 pakt 2de periode in de hoofdklasse N

LEEK – Oostindie voetbalclub VEV`67 reist met de B1 af naar Delfzijl voor de belangrijke wedstrijd om de periodetitel.

Afgelopen zaterdag 4 april stond de wedstrijd NEC Delfzijl B1 – VEV`67 B1 op het programma die ging om de 2de periode titel in de Hoofdklasse N. De voorbereiding was goed geregeld door de staf van de B1, want het team begon met soep en broodjes op het eigen sportpark, waarna ze met 2 busjes van De Jonge Wereld naar sportpark Uitwierde afreisde. De spanning die vooraf de wedstrijd heerste, werd al gauw gebroken, want de 0-1 kwam in de 24ste minuut op naam van Patrick van der Ploeg, met de assist van Hayo Poutsma. Er volgde nog vele kansen, maar helaas werd de stand voor rust niet uitgebreid. 10 minuten na de theepauze was het wederom raak. De 0-2 voor de B1 van VEV`67 uit Leek die op de voet van Romuald Blink terecht kwam,  door wederom een goeie pass van Hayo Poutsma. De kansen waren voornamelijk voor VEV`67  die in de 63ste minuut weer toesloeg. In weer dezelfde combinatie Romuald-Hayo, zij tekenden voor de 0-3. De periodetitel was binnen volgens de trainers en het team hield al wat rust, maar als toetje werd de 0-4 ook nog binnen getikt in de 78ste minuut. De man van de 3 assists, Hayo Poutsma, kon op een goeie bal van Bart van der Zwaag de bal in het net schieten. De wedstrijd was gespeeld met nog 2 minuten te gaan. Er werd feest gevierd want de 2de periode was behaald. Nu nog afwachten wie de tegenstanders worden, maar VEV`67 gaat daarmee alsnog voor de volle winst!

Opstelling Teamfoto:
Bovenste rij van links naar rechts: Bjorn Gerretsen, Sander de Roo, Hayo Poutsma, Patrick van der Ploeg, Jeffrey de Vries, Joran Wagenaar, Stefan Wegter.
Middelste rij van links naar rechts: Edwin Hogeveen, Rik Holt, Jesper Boersma©, Marten Schnieders, Frank Wierenga, Bart van der Zwaag, Vinse Slootweg, Dennis de Haan.
Onderste rij van links naar rechts: Romuald Blink, Niek Kreeft, Ivo de Groot, Thijs Tjoelker, Pim Wellinghof, Jeroen de Haan, Frank Schuring.