Succesvolle seizoensopening Grand Café Borg Nienoord met nieuwe uitbaters

LEEK – Op ludieke wijze en onder grote belangstelling heeft zaterdag j.l. de seizoensopening van het Grand Café Borg Nienoord plaatsgevonden. Grand Café Borg Nienoord, onderdeel van Museum Nienoord, heeft in de eigenaren van Sportcentrum Leek: Jacob Veenema en Albert Kuil, de nieuwe enthousiaste uitbaters voor dit seizoen gevonden.

Ondanks het minder fraaie weer brachten vele gasten het afgelopen weekend een bezoek aan het Grand Café Borg Nienoord. De nieuwe uitbaters Veenema en Kuil kregen vele complimenten en goede wensen aangereikt aangaande de voortzetting van dit unieke grand café, dat op een schitterende locatie op het landgoed in de Borg Nienoord is gevestigd. De gasten konden, naast het reguliere aanbod, gedurende het openingsweekend genieten van een speciale feestelijke aanbieding, dat zeer gewaardeerd werd. Voor de komende twee Paasdagen, zowel eerste als tweede Paasdag, is er wederom een speciale aktie voor de bezoekers van het sfeervolle café. Een luxe Paasbroodje, belegd met kruiden roomkaas, boerenkaas, gemengde salade en een gekookt eitje voor slechts 2,50 Euro!

Grand Café Borg Nienoord is openbaar toegankelijk. Men kan er terecht voor koffie, thee, borrel, gebak en of lunch. Het grand café leent zich eveneens uitstekend voor feesten en partijen, vergaderingen en recepties. Het grand café is, ook als museumcafé, geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 – 17.00 uur. Ook tijdens bijzondere evenementen zal het grand café geopend zijn.

Foto: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

   
Back to top button