Succesvolle gezondheidsdag met 115 medewerkers bij Novatec in Tolbert

TOLBERT – Novatec kan terugkijken op een zeer geslaagde gezondheidsdag. Ruim 115 enthousiaste medewerkers hebben meegedaan aan deze dag.

Novatec heeft op dinsdag 20 maart jl. een Gezondheidsdag gehouden voor de medewerkers van het Beschut bedrijf en het kantoorpersoneel. De hele dag werden er workshops gegeven die allemaal een directe of indirecte link hebben met gezondheid.

De medewerkers konden kiezen uit een of meerdere workshops. Zo was er o.a.: Mindfulness, Veilig Voelen…maar hoe dan? Yoga, Body Balance, Goed en Gezond koken, Gezond afvallen en een workshop om beter te kunnen slapen. Tevens kregen de medewerkers de gelegenheid om hun haren te laten knippen, nagels te laten lakken en kon men genieten van een ontspannende stoelmassage. Een bank heeft een workshop gegeven over financiële gezondheid. Diverse medewerkers hebben onder begeleiding een heerlijke en gezonde maaltijd bereid in de keuken van Novatec.

Alle workshops werden gegeven door professionals uit de omgeving van Tolbert/Leek en/of werkzaam bij Novatec.

De dag werd op een ludieke manier geopend door Nick Cramer van HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands). HANNN houdt zich o.a. bezig met activiteiten in Noord-Nederland die bijdragen aan gezond en actief ouder worden.

Back to top button