Hardloopclinics voor mensen met een beperking tijdens Westerkwartier Marathon

WESTERKWARTIER – De Westerkwartier Marathon van zaterdag 6 oktober is er voor iedereen. Om ook mensen met een beperking in staat te stellen om deel te nemen, zijn er speciaal voor hen hardloopclinics.

Op woensdagavond 29 augustus start een serie van 6 hardloopclinics in Grootegast, onder leiding van een ervaren hardlooptrainer. Vertrek is om 19.15 uur vanuit Het Hooge Heem en aanmelden kan bij De Zijlen via www.vrijetijdsbureau.nl.

Voor degenen die liever wandelen, zijn er wandelclinics in Leek op de dinsdagavond 19.00 uur vanaf 11 september.

Uiteindelijk kunnen de deelnemers zich inschrijven voor een onderdeel van de Westerkwartier Marathon. Dat kan zijn 5 km hardlopen of 5 km wandelen. Maar ook langere afstanden zijn mogelijk, tot in toaal 42 km. Zie voor meer informatie www.westerkwartiermarathon.nl.

Back to top button