LEEK/TOLBERT – Komend najaar en winter presenteert organisator Sikko Cazemier uit Leek weer diverse muziekevenementen in de regio. Intussen staan er al 10 gepland! De eerste is op zaterdag 19 oktober in Zuidhorn: Het Foute Feest met het Foute Uur van QMusic.

In de herfstvakantie zijn kinderen tot ca. 10 jaar welkom op het 3 daags SpeelParadijs in de Rodenburghal. In november volgen het KorenFeest, MEGA90’s LIVE en een 60’s feest, allen in Leek. In december 2 feesten in de Postwagen in Tolbert en nog 1 in Zuidhorn. Voor 2020 staan o.a. een Classic Rock Night en de 5e editie van het Meezingfeest Leek op het programma!

Kaarten voor al deze events zijn inmiddels verkrijgbaar in de ticketshop op www.cazemier.nl. In tegenstelling tot de meeste andere online ticketshops betaal je bij Cazemier geen service- of administratiekosten!

Foto 1: Roots’66 speelt op het Back tot he 60’s feest op zaterdag 16 november in het RodenburgTheater in Leek.
Foto 2: T-Spoon is 1 van de acts tijdens MEGA90’s LIVE in Leek op zaterdag 2 november.

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com