BOERAKKER – Op de Bakkerom (N388) heeft vrijdag aan de einde van de middag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto met daarin twee vrouwelijke inzittenden van 21 en 50 jaar uit de gemeente Westerkwartier, botste in een S-bocht tegen een boom.

Meerdere hulpdiensten waaronder de traumahelikopter uit Eelde en de brandweer van Grootegast en Groningen zijn ter plaatse gekomen. Eén van de inzittenden raakte door de klap bekneld en moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Volgens de politie zijn beide slachtoffers zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Wegens sporen onderzoek en het bergen van het voertuig is de doorgaande weg in beide richtingen enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Foto’s: De Vries Media & Martin Baar/112Groningen

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com