Politie deelt videobeelden van verdachte na woninginbraken Dotterbloem Leek; wie herkent deze man met rolkoffer?

Leek – In twee woningen en een schuur aan de Dotterbloem in Leek is in de nacht van 30 juli ingebroken. De verdachte van deze inbraken is vastgelegd op camera, terwijl hij met een rolkoffer één van de woningen verlaat. Herkent u deze verdachte? Neem dan contact op met de politie.

Ladder uit een schuur
Bij aankomst aan de Dotterbloem op de vroege ochtend van zondag 30 juli, forceert de verdachte een schuurdeur en pakt een ladder. Deze ladder wordt gebruikt om op de bovenverdiepingen van twee andere woningen binnen te komen. Eenmaal binnengekomen maakt de inbreker verschillende waardevolle spullen buit. Ook steelt hij een rolkoffer waar de buit inpast.

Camera’s omzeild
Tijdens de inbraken weet de verdachte verschillende camera’s te omzeilen. Toch wordt hij vastgelegd bij het verlaten van een woning. Op de beelden is te zien hoe een man in alle rust met een rolkoffer van het merk American Tourister en een tas over de schouder de tuin van de woning verlaat en de straat oploopt.

Herkent u de verdachte op de video?
De politie is op zoek naar deze man en vraagt uw hulp in dit onderzoek. Herkent u deze verdachte? Bijvoorbeeld aan de manier waarop hij loopt? Of vanwege de kleding die hij draagt? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Tips doorgeven kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Lees ook: Getuigen gezocht na woninginbraak Dotterbloem Leek

   
Back to top button