LEEK – In de periode van 11 november t/m 8 december wordt er gestart met de herinrichting van de Knip.

In de afgelopen periode is de Bam bouw en techniek druk bezig met de bouw van de Brede School aan de Knip, in de wijk Oostindie te Leek. Dit gebouw krijgt al mooi vorm. Alleen blijft het niet alleen bij het bouwen, ook het terrein rondom de Brede School aan de Knip word opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd.

In de periode van 11 november t/m 8 december wordt er gestart met de herinrichting van de Knip. Waarbij de rijbaan wordt voorzien van een klinkerverharding, de drempelconstructie wordt verlegd, er wordt een bushalte aangebracht voor de lijn 85 en een veilige langzaam verkeer oversteek aangelegd.

Om deze werkzaamheden veilig en snel  uit te kunnen voeren, is het helaas noodzakelijk de Knip vanaf de rotonde tot aan de brugovergang af te sluiten.

Deze afsluiting geld van maandag 11 november 06:00 uur t/m maandag 9 december 06:00 uur.

De scholen, het sportpark V.E.V 67 en de woningen aan de knip zijn bereikbaar via de omleidingsroute de Houtsingel / Watersingel / Es / de Kaap / de Knip. Zie bijgevoegde schets met bereikbaarheid van de Knip (blauwe lijn)


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com