LEEK – Er gaat geen dag voorbij zonder dat op de televisie of in de krant beelden worden vertoond van in de kreuk liggende auto’s, ambulances met gillende sirenes of huis-tuin-en-keuken-ongelukjes.

Het grootste deel van de ongelukken gebeurt gewoon thuis, op het werk of tijdens het spelen. Een verbrande vinger, een schaafwond of een verstuikte enkel, niets ernstigs , als je maar weet hoe je deze kleine ongelukjes moet behandelen.

Daar sta je dan…. Je wordt gelijk met je neus op de feiten gedrukt. Door onwetendheid en paniek worden vaak onjuiste handelingen verricht met alle gevolgen van dien. Erger kan vaak voorkomen worden door de juiste maatregelen te nemen.

Een EHBO-er weet precies wat hij in dat geval moet doen. Hij zorgt ervoor dat het slachtoffer gerustgesteld wordt, het letsel niet erger wordt en dat er indien nodig snel professionele hulp wordt ingeroepen. Met deze kennis en een juiste behandeling worden levens gered!

Als je er zeker van wilt zijn dat er altijd een EHBO-er in de buurt is, dan heb je nu de kans om zelf een EHBO-cursus te volgen. Laat je niet meer verrassen en zorg dat je er klaar voor bent!

Cursus
Bij voldoende deelname start de EHBO vereniging Leek weer een beginnerscursus EHBO op de onderstaande data. De tijden zijn 19.30 tot 22.00 uur en de cursus vindt plaats in het Sportcentrum Leek.

februari 13, 20
maart 5, 12, 19, 26
april 2, 9, 16
23 april examen

Cursusprijs:        €175,00 (inclusief lesboek en verbandmateriaal)
Aantal lessen:   9 avonden  (inclusief reanimatie en AED en examen)

Meer informatie staat op de website: www.ehbo-leek.nl

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com