TOLBERT – De vrachtwagencombinatie met daarop een verreiker, die maandagmiddag omstreeks 4 uur in de sloot is beland langs De Holm wordt momenteel geborgen.

Het kraanbedrijf uit Hasselt (Overijssel), waar ook de gecrashte combinatie van is, zorgt zelf voor de berging. Ze zijn met twee grote hijskranen en een dieplader ter plaatse gekomen om de combinatie en verreiker uit de sloot te takelen. Onder toeziend oog van enkele bewoners is de hele avond hard gewerkt. Rond half 10 kon de fotograaf ter plaatse melden dat de klus er bijna op zit en dat alles goed verlopen is.

Tijdens de crash is één lantaarnpaal geschampt en is een andere compleet uit de grond gereden. De beheerder heeft de stroom afgesloten om een veilige situatie te creëren. De slootwal en lantaarnpalen zullen later hersteld worden.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl & De Vries Media & Romke Notenbomer/112Marum.nl

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com