Vele kinderactiviteiten in de herfstvakantie tijdens Herfstkids

LEEK – Tijdens de herfstvakantie van maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober hoeft uw zoon/dochter of kleinkind zich niet te vervelen er is namelijk  nooit NIKS te doen.

Er  zijn allerlei  leuke en leerzame kinderactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in en om het Rodenburgplein in Leek.

Maandag 17 oktober organiseren we in het gebouw van Stichting SPiNN,  Agora de Kindersurprise bios: een filmmiddag in de grote theaterzaal met een prachtige kinderfilm : “de legende van ga’hoole”  over uilen. De  kinderen krijgen een gezonde lekkere appel in de pauze.

Donderdagmiddag 20 oktober organiseren wij een spetterende kinderdisco in Agora  met DJ Nick van Putten. Hij verzorgt de muziek en passende disco spelletjes.

Vrijdagmiddag 21 oktober is er een natuurmiddag bij Boerderij Oosterheerdt. Eigenaar Mike van der Most laat zien hoe hij met zijn border collie schapen opdrijft en bij elkaar houdt. Er zijn ook kippen, koeien en varkens.

Het is een leuk idee om je verjaardag te komen vieren op een van deze dagen. Je kan b.v. met je hele klas bij de film en disco terecht. Ook de kinderopvang SKSG- Leek komen met hun groepen. Geef je dus van te voren op zodat we weten hoeveel kinderen er komen.

Iedere middag is de entree € 2,00 per persoon en het is van 14.00 tot 16.00 uur. Ook ouders zijn welkom om er gezellig bij te blijven.

Informatie of aanmelding via mail [email protected] of  0594-517877

   
Back to top button