Van der Zwan tijdelijk wethouder voor ChristenUnie gemeente Westerkwartier

Westerkwartier – Pieter van der Zwan wordt voorgedragen als tijdelijk wethouder voor de ChristenUnie in de gemeente Westerkwartier.

Hij vervangt Bert Nederveen die door ziekte zijn werk voorlopig neer moet leggen.  De ChristenUniefractie is blij met de komst van Van der Zwan.  Fractievoorzitter Peter Holsappel: “In Pieter van der Zwan zien wij een kundige vervanger van Bert Nederveen. De reden is natuurlijk niet prettig, maar we verwachten een fijne samenwerking.”

Goede samenwerking
De 40-jarige Van der Zwan is nu werkzaam als programmaleider in de transformatie van de jeugdzorg in Friesland. Over de overstap naar zijn rol als wethouder geeft hij aan: “Ik zie uit naar een goede samenwerking met college, raad en de fractie en alle inwoners van de gemeente Westerkwartier voor wie ik aan de slag mag gaan.” Op 25 augustus is de installatie tijdens een raadsvergadering in Zuidhorn.

Back to top button