Presentatie SeniorWeb Leek over de “E-Book”

LEEK – Op vrijdagmorgen 4 november, geeft de bibliothecaris van Leek, mevrouw Bolt, een presentatie over de mogelijkheden van het lezen van boeken met behulp van moderne apparatuur.

Steeds meer tijschriften, kranten en boeken kunnen gelezen worden op een digitaal leesapparaat, een E-Reader, dit apparaat werkt als papier en inkt op een digitale manier. Computers, tablets, en smartphones kunnen als E-reader dienen met behulp van programma’s.( app’s ) Het grote voordeel van E-Books is dat je niet al die kilo’s hoeft mee te nemen. ( handig voor vliegreizen ) Je hebt een hele bibliotheek in een paar centimeter aan dikte. Deze digitale boeken zijn te koop en ze zijn ook te lenen in de bibliotheek. Geïnteresseerd ? kom langs en steek wat op!

De presentatie wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur in de grote zaal van de Schutse, Oldenoert 32, te Leek. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Meer informatie over SeniorWeb Leek is te verkrijgen aan de balie van de Schutse, telefoon 0594 512 334 en op de website www.seniorweb-leek.nl.

Na afloop van de presentatie is er van 13.30 uur tot 16.00 uur een “inloopmiddag” in het leslokaal. Docenten zijn dan aanwezig om te helpen bij specifieke vragen.

   
Back to top button