Politie doet onderzoek in resten van verwoestende brand bij voormalig seksclub ‘Club 94’ in Midwolde (Video)

Midwolde – Zondagmorgen was goed te zien wat er over was van het afgebrande pand dat afgelopen zaterdagavond in vlammen opging. Veel mensen kwamen kijken bij de resten die er nog van over zijn gebleven.

Zondagochtend kwam de forensische opsporing van de politie met meerdere voertuigen ter plaatse. Ook kwam team brandonderzoek brandweer ter plaatse om de oorzaak van de brand in kaart te brengen.

Het pand van voormalig ‘Club 94’ is compleet verwoest door de brand. De brandmelding kwam zaterdagavond omstreeks tien voor acht bij de meldkamer binnen waarop direct twee tankautospuiten werden opgeroepen. Binnen enkele minuten na de melding werd er al opgeschaald naar ‘middel brand’ waarop ook een hoogwerker van de brandweer uit de stad Groningen met spoed ter plekke kwam. Volgens een woordvoerder van de brandweer stond het pand al ongeveer zeven jaar leeg.

Foto’s/video: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

Back to top button