Leekster gedichtendag op 28 januari in de Balkhoeve

LEEK – Op donderdag 28 januari om 19.30 uur is er in de Balkhoeve aan de Waezenburglaan 55, te Leek naast RSG De Borgen weer een Gedichtendag. Dit jaar is het landelijke thema “Herinneringen”.

Entree is € 7,50 en voor jongeren tot 21- jaar en 65+-ers is de entree € 5,00, beide inclusief koffie of  thee bij binnenkomst. Er is geen pinapparaat aanwezig.

U wordt in de Balkhoeve ontvangen met een origineel decor geleverd door Classic Cars Bedrijf Garage Eelco Hofman uit Leek.

Iedere dichter krijgt na een korte introductie door Foleor van Steenbergen en Christel Elshout, die de presentatie in handen hebben van deze avond, ongeveer zes minuten de gelegenheid voor te dragen uit eigen werk of werk van iemand die men bewondert en ten gehore wil brengen.

We hebben dit jaar bijna twintig dichters op het programma staan, te weten:

Levi Weemoedt, Sanja Simunic, Hubert Klaver, Eileen Damstra, Elze Schollema, Amenev, Sylvia Huberts, Paul Borggreve, Atze van Wieren, Pamela Wolters, Jeroen Bezuijen, Verena op ten Noort, Miran Abraham, Victoria Rojas Milesi, Anneke Wasscher, Hedwig Baartman, Bianca Hazenberg, Jasitha Selvendran en Hilbrand Mulder.

Naast taal, zal in de twee korte pauzes live muziek klinken van klassiek gitaar en ukelele door Jos Lodewegen en Pamela Wolters. Victoria Rojas Milesi zal naast de gedichten en live-muziek, flamenco dansen. Er is een leestafel aanwezig met gedichtenbundels van de dichters die deze avond voordragen.

We hopen op een mooie gevarieerde poëtische muzikale cultuuravond.

   
Back to top button