Gezamenlijk jeugdschaaktoernooi van schaakclubs Leek en Roden

LEEK – De schaakclubs Leek en Roden organiseren op zaterdag 16 april 2016 hun gezamenlijke jeugdschaaktoernooi in de speellocatie van de schaakclub Leek, De Balkhoeve aan de Waezenburglaan 57 te Leek.

Het toernooi begint om 13.15 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Gelet op de locatie geldt er een maximum aantal deelnemers van 46 (vijf groepen van 8 en één van 6). De inschrijving sluit op vrijdag 15 april 20.00 uur of zodra het maximum van 46 is bereikt. Aanmelden op de dag zelf is niet mogelijk. De jeugdschakers worden in groepen ingedeeld op speelsterkte. Per groep zijn er drie bekers te winnen. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden kan alleen via het inschrijfformulier Grand Prix Leek Roden op www.nosbo.nl . Er wordt gespeeld met schaakklokken. De speeltijd bedraagt 15 min. p.p.p.p. voor de groepen B tot en met F en 20 min. p.p.p.p. voor de A-groep. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frans Huisman, via het mailadres [email protected].

De derby tussen de tweede teams van de schaakclubs Leek en Roden is geëindigd in een 4 – 2 overwinning voor de thuisspelende Rodenaren, die zo in de race blijven voor het kampioenschap. Bij de Leeksters wonnen Beiboer en Stokhorst hun partijen, bij de Rodenaren waren dat Wolthekker, Bos, Diebrink en Teensma.

   
Back to top button