Geslaagd Hollands Feest Leek krijgt ook vervolg in 2018

LEEK – Het Hollands Feest in de Rodenburghal wordt een blijvertje. Dat is wel duidelijk na de 2e editie van afgelopen zaterdag. De toevoeging van de Radio Continu drive in show aan deze avond met deejay en presentator Stefan Leur bleek een goede zet.

Het programma werd geopend door Eltjo van Wijk en daarna Niels Span. De zangers uit Nieuw Roden en Niekerk blijken het erg goed te doen in onze regio. Ook Lytse Hille had een grote schare fans meegenomen naar Leek. De nummer 1 volkszangers van Nederland Jannes en Django Wagner maakten het meezingfestijn in de tot concertzaal omgebouwde Rodenburghal compleet. Begin 2018 zal de 3e editie plaatsvinden.

Het eerstvolgende muziekevenement in de Rodenburghal is 90’s Reloaded! Dit succesvolle concept van Danza Events zal op 25 maart Leek aandoen met o.a. Dune, Mental Theo en DJ Jean. Alle informatie over de concerten in de Rodenburghal is te vinden op www.rodenburglive.nl.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

 

Back to top button