Popkoor Leek en In Between gaan van Bach tot Borsato

LEEK – Onlangs repeteerden Popkoor Leek en algemeen gemengd koor In Between voor het eerst gezamenlijk voor het duo-concert dat ze op zaterdag 18 maart verzorgen in Leek.

Popkoor Leek werd in 2012 opgericht, telt inmiddels 40 leden en is bekend geworden door haar vele optredens tot in de verre omtrek van Leek. Corien Velzing is de enthousiaste dirigente en pianist Erik Luikens zorgt letterlijk en figuurlijk voor een vrolijke (piano)noot. Het bijna 50 leden tellende koor In Between staat onder de bezielende leiding van Edwin Velvis en de begeleiding op piano wordt verzorgd door Margreet Puite.

Het is voor het eerst dat beide koren samenwerken aan een groot concert, dat het thema ‘van Bach tot Borsato’ heeft gekregen. De koorleden ervaren het als een mooie uitdaging om eens met elkaars repertoire kennis te maken. Van In Between mag verwacht worden dat zij deels klassieke en deels hedendaagse muziek ten gehore brengt. Popkoor Leek zingt, het hoe kan het ook anders, de meer populaire muziek. Beide koren willen nog niet te veel verklappen over het programma, maar ze beloven het publiek een heel gevarieerde muzikale avond: ze zingen van Bach tot Borsato.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Primera en Bio Corner in Leek en bij Boekhandel Daan Nijman in Roden. Het reserveren van kaarten is ook mogelijk via [email protected] of [email protected]. In de voorverkoop kosten de kaarten € 10,- per stuk incl. een consumptie, aan de zaal kosten ze € 12,50. Het concert wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt aan de Tolberterstraat 24 en begint om 20.00 uur.

Foto’s: Edwin Bodde

   
Back to top button