JTV Leek start nieuwe groep voor turners vanaf 5,5 jaar

LEEK – De Jongens Turnvereniging Leek (JTV Leek) start vanaf 1 mei met een nieuwe turngroep. Deze groep is bedoeld voor jongens vanaf ca 5,5 jaar die graag willen beginnen met turnen.

Turnen is een stoere sport met veel uitdaging op het gebied van lenigheid, kracht, durf en discipline. Iedereen kent ze wel; de jongens die nooit stilzitten, het liefst de hele dag op de bank springen, aan de rekstok hangen in de speeltuin…. Waarom niet bij een turnvereniging springen op een echte trampoline, salto’s leren en op je handen lopen?

Speciaal voor jongens die zich hierin herkennen en die méér willen start JTV Leek nu met een nieuwe beginnersgroep. Deze groep zal beginnen vanaf maandag 1 mei van 16:00 -17:30. De training wordt gegeven in de gymzaal in Oostindie, de Knip 1, 9351 XZ in Leek.

Iedereen mag eerst 2 gratis proeflessen komen meedoen. Voor aanmeldingen of meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected] of bellen met het secretariaat (06-55798027)

Back to top button